vacature ambulant specialistisch begeleider

WIE ZIJN WIJ? 

Wij zijn Phlinq een zakelijke dienstverlener die onder andere actief is in het sociaal domein en het bedrijfsleven. Wij zijn ambitieus, dynamisch en een ​lerende organisatie die stuurt op resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van mensen, organisaties en bedrijven op het gebied van complexe maatschappelijke en/of zorg problematiek. 
Wij bieden oplossingen vanuit de nieuwste wetenschappelijke inzichten, adviseren op basis van gedegen kennis en ervaring en pakken problemen aan in de kern. De werkwijze van Phlinq kenmerkt zich door creativiteit, vasthoudendheid en assertiviteit. Want het oplossen van complexe vraagstukken vraagt om kennis van zaken en doorzettingsvermogen. 


WIE ZOEKEN WIJ? 

Ben jij niet snel onder de indruk in onverwachte en onzekere situaties? Wacht jij niet af, ben je proactief, denk je in mogelijkheden en ben je iemand die verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig beslissingen maakt? Laat jij je niet leiden door gedachtes, gevoelens en emoties van jezelf of de patiënt bij de aanpak van de problematiek en sta je open voor een baanbrekend nieuwe methodiek?
Kortom, sta je stevig genoeg in je schoenen en zie jij het werken aan gedragsverandering bij de patiënt als essentieel om op duurzame wijze meer kwaliteit van leven te kunnen realiseren? Wil jij echt verschil maken in het huidige systeem? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn per direct opzoek naar een bevlogen specialistisch begeleider met aantoonbaar HBO denk en werkniveau, bij voorkeur met aantoonbare affiniteit met (multi)complexe zorg, ervaring in de GGZ en/of psychopathologie. Iemand die oplossingen creëert door op gedrag veranderingen te coachen en te interveniëren zodat er een duurzame veranderingen ontstaat. Je bent mentor en begeleider om vervolgens orde op het zaken te stellen in het leven van de cliënt en door de gedragsverandering te bewerkstelligen creëer je duurzame verandering die ook blijft bestaan na jouw coaching en begeleiding.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 

Je brengt zelfstandig structuur aan in je werk, je bent flexibel maar weet ook goed prioriteiten te stellen. Tijdens de begeleiding ben jij namelijk verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van begeleidingsplannen, alsmede registratie en administratie daarvan. Je hebt kennis van gedragsverandering en beschikt over coachingsvaardigheden. Je bent gewend om proactief contact te zoeken met klanten en verantwoordelijk te zijn voor je persoonlijke resultaten.


JIJ ALS SPECIALISTISCH BEGELEIDER:
 
Je plant actief de afspraken in met de doorverwezen patiënten /cliënten. En je bent hierin vasthoudend.
Op doortastende wijze maak je een analyse van de problematiek en stel je naar eigen inzicht een behandelplan op waarbij coachen op gedrag verandering een constante is.
Initieert interventies en voert deze ook uit
Kan goed delegeren aan de begeleiders
Stuurt de begeleiding bij met behulp van de MAD Approach
Levert input aan over de uitvoering van begeleiding tijdens interne overleggen en rapportages.
Je bent mede verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen
Organiseert externe (multidisciplinaire) overleggen
Bewaakt mede de voortgang van cliënt door middel van het Easy Blue model
Tevens zorg je voor een adequate registratie om de progressie aan te kunnen tonen. Het is een dynamische rol waarbij timemanagement de basis is van jouw succes.
Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, ben je in het bezit van een rijbewijs B én eigen vervoer.
Je hebt bv ervaring als coach, intercedent en hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring met ggz.

Je kan van ons verwachten dat je veel vrijheid krijgt voor het indelen van je werkzaamheden. Je verdient een salaris van tussen €2500 en €3700 per maand bij een fulltime dienstverband, plus 5% pensioenbudget, reis- en onkostenkostenvergoeding, een laptop en een telefoon van Phlinq. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en is er een doorgroeimogelijkheid tot regievoerder.

Let op! Een IQ test behoort mogelijk tot een onderdeel van de selectieprocedure. 

Voel je je aangesproken? 

Klik dan hieronder en mail je cv en motivatiebrief naar Mark Tetteroo