klinisch-psycholoog

Maak je ambitie waar en start je carrière bij Phlinq.

Ben je op zoek naar een organisatie die aansluit bij de visie om fundamenteel het zorgsysteem te veranderen? Waarbij jij een cruciale bijdrage levert door jouw onafhankelijkheid, lerend vermogen en innovatieve ideeën om cliënten in staat te stellen om daadwerkelijk zelfredzaam te zijn.

Wat wij doen

Phlinq ontwikkelt methodiek, schaaft behandelplannen bij tot perfectie, creëert perspectief en focust op meetbaar resultaat. Daardoor maken wij het verschil en zorgen we voor doorbraak in complexe situaties. Niet zo gek dat we een snel groeiende organisatie zijn.
De kracht van Phlinq ligt bij onze begeleiders, we hebben kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij als team opereren, aan professionalisering van onze begeleiders werken en elkaar continu scherp houden.

Jij als klinisch psycholoog bij Phlinq:

  • hebt genoeg lef om initiatief te tonen en voldoende verantwoordelijkheidsgevoel om je eigen werk in te delen.
  • hebt een afgeronde academische Masteropleiding Psychologie (met als afstudeerrichting klinische psychologie, gezondheidspsychologie, of neuropsychologie) of Geestelijke Gezondheidszorg en bent in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek
  • hebt ervaring met het werken met complexe psychische problematiek
  • voert behandelingen van (complexe) problematiek bij volwassenen uit
  • draagt een eindverantwoordelijke rol binnen het multidisciplinaire overleg
  • bent beschikbaar voor beoordeling bij crisis
  • geeft invulling aan regiebehandelaarschap
  • wordt uitgedaagd om nieuwe behandelingen of zorgprogramma’s te ontwikkelen en te evalueren.

Waar ligt jouw motivatie?

Met je laptop en telefoon heb je veel vrijheid voor het indelen van je werkzaamheden in een dienstverband van 10 tot 20 uur per week. Je krijgt een marktconform salaris, met de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Heeft jouw aandeel in organisatie overstijgende projecten een toegevoegde waarde heeft? Dan rest ons de vraag, waar ligt jouw motivatie?

Stuur je reactie naar t.a.v. Mark Tetteroo
Heb je nog vragen over de functie kan je ook altijd eerst even bellen naar 085-0606631